TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK MUHTARLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediyesi tarafından düzenlenen ve Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kahvaltıda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
 Yeni yapılanmanın ardından mahalle statüsüne dönüşen köylerle birlikte Muratlı’ya bağlı 20 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe muhtarlarla sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular.
 Toplantıda konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kente yapılacak hizmetlerin her aşamasında mahalle muhtarlarıyla koordinasyon haline olacaklarını belirterek, “Artık Tekirdağ Büyükşehir.. Hep birlikte çalışacağız. Kazanan Tekirdağ olacak, kazanan halkımız olacak” dedi.