23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI İLÇEMİZDE ÇOŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94.yıldönümü Muratlı’da  coşkuyla kutlandı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilçemizde ilk olarak, Hürriyet Meydanındaki  Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen çelenk sunma törenine, Kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldılar. Daha sonra İlçemiz protokolü eşliğinde Atatürk evine ziyarete geçildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları  Muratlı Atatürk Stadın da Kaymakamımız Mahmut HERSANLIOĞLU, Garnizon Komutanı Cem YILMAZ , Belediye Başkanı Nebi TEPE’nin halkın ve öğrencilerin bayramlarını kutlamasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet TOPÇU’nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ve  ilçemiz okul öğrencileri sunum ve gösterileri ile  devam etti. Düzenlenen yarışmalar da dereceye giren öğrencilere ödüllerin ödüllerinin verilmesinin ve  tören yürüyüşünün ardından program sona ermiştir.

23 Nisan 2014 Çarşamba günü akşamı saat:20:00’de ilçemizde “Fener Alayı” düzenlenmiştir. Fener Alayı İlçe Jandarma Komutanlığından başlanılarak Hürriyet Meydanına kadar halkın katılımıyla yapılmıştır. Daha sonra havai fişek gösterisiyle fener alayı son bulmuştur.