TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Tekirdağ Büyükşehir İlk Meclis Toplantısını Yaptı.

Belediye Başkanımız Nebi TEPE ve Meclis Üyelerimiz İsa KUNT, Varol TÜREL, Salih DÖNMEZ'inde hazır bulunduğu toplantı,Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda 18 Nisan Cuma günü yapıldı. Açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Çalışmalarımızın barış içinde geçmesini diliyorum. Belediye Meclisinde bir aileyiz. Aile olduğumuzu Şarköy’den Saray’a her yere hizmet ederek göstereceğiz. . Bu hizmetin başarısı da halkımızın olacaktır. Biz halkımız için geldik. Bu hizmetleri yaparken hep beraber yapacağız. Hepimiz Tekirdağ’ın hizmeti için birlik olacağız. Bu fırsat Tekirdağ için tarihi fırsattır. Herkes hep birlik içinde Tekirdağ’a hizmet edecek.

Yoğun ilgi gören toplantıda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından Encümen Üyeliklerine ve İhtisas Komisyonlarına seçimler yapıldı.Yapılan seçimler sonunda Meclis Üyelerimizden Salih DÖNMEZ Çevre ve Sağlık Komisyonuna, Varol TÜREL Plan ve Bütçe Komisyonuna, İsa KUNT Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonuna seçildiler. Toplantı  sonunda üyelere Ticaret Sanayi Odası Restaurantında kokteyl verildi. 2. Birleşim 21 Nisan Pazartesi günü Saat:16:00’da Belediye Kültür merkezi salonunda gerçekleştirilecek.