SEÇİMLERDEN SONRA İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

30 MART 2014 YILI MAHALLİ İDARELER GENEL SEÇİMLERİNDEN SONRA İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

Belediye  Meclis Toplantı salonunda  yeterli çoğunluğun oluşmasıyla,Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra görüşülen maddeler sonunda bazı evraklar gerekli komisyonlara havale edildi. Meclis başkan vekilliği,Encümen Üyeleri ve ihtisas komisyonları belirlendi.

Seçimler sonunda  1.Meclis Başkan Vekilliğine Aysel ALTAÇ, 2. Başkan Vekilliğine Ömer GÜLER, Meclis Katipliğine Varol TÜREL ile Hakan ÖZTÜRK, yedek üyeliklere Remzi SUBAŞI  ve Bekir ALTUNTAŞ, Encümen Üyeliğine Ali İhsan ONUR ile İsa KUNT, Yedek  üyeliğe Güler AKTAŞ ile Salih DÖNMEZ seçildi.

Doğu-Batı Trakya Belediyeler birliğine  asil üyeliklere Aysel ALTAÇ ile Ömer GÜLER, yedek üyeliğe Hakan ÖZTÜRK seçildi.

Amme Alacakları Tahsili Usulü Hakkında Kanunun 90.maddesi gereği satış komisyonuna asil üye Güler AKTAŞ yedek üye Remzi SUBAŞI seçildi.

Trakya Kalkınma Ajansına asil üye Yasemin BÜYÜKİŞCAN yedek üye Ali Rıza KUŞ seçilmişlerdir.

İhtisas Komisyonları şu isimlerden oluşmuştur;

İmar Komisyonu: Bekir ALTUNTAŞ,Salih DÖNMEZ,Hakan ÖZTÜRK,Necmeddin AKÇA,Yasemin BÜYÜKİŞCAN seçilmişlerdir.

Bütçe Komisyonu:Varol TÜREL,İsa KUNT,Ömer GÜLER,Ahmet Metin PEREMECİ,Ahmet BİLİR seçilmişlerdir.

Bir sonraki toplantı Mayıs ayının ilk haftası gerçekleşecektir.