Kurtuluş Bayramımız Kutlu Olsun

Belediye Başkanımız Nebi TEPE İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan TEPE mesajında;

İlçemizin düşman işgalinden kurtarılışının yıldönümünü,97 yıl önceki ruh ve heyacanla kutluyoruz.Bize bu onuru,bu sevinci,bu bayramı yaşatan kahramanlarımızı saygıyla,minnetle,rahmetle anıyor hepimizin 2 Kasım Kurtuluş Bayramını tebrik ediyorum.

Ülkesi ve ulusuyla bölünmez bir bütün olan Demokratik,Laik,Çağdaş kimliğiyle Türkiye Cumhuriyeti Atalarımızdan bizlere,bizlerdende gelecek nesillere bırakacağımız en değerli mirastır.

Bizlerinde yüreği aynı kutsal amaçlar için çarptıkça,ulusumuzu parçalamak isteyenlerin planları daima başarısızlığa mahkum oacaktır.Türk milleti olarak sahip olduğumuz milli mirası ,Cumhuriyeti, Ulusal bütünlüğümüzü korumalı ve bunun için mücadele etmeliyiz.

Başta kurtarıcımız Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ,Kahraman silah arkadaşlarını, Aziz şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi saygıyla anıyorum.

KURTULUŞ GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.