Muratlı,Cumhuriyet Bayramı'nı Cem Belevi Konseri İle Kutlayacak

Cumhuriyet’in ilan edilişinin 96’ıncı yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanacak , Vatandaşlarımız Cumhuriyet Bayramı coşkusunu ünlü sanatçı Cem Belevi’nin muhteşem konseri ile yaşayacak.

Belediye Başkanımız Nebi TEPE, kutlamalar kapsamında 29 Ekim Salı günü saat 19:00’da İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde vatandaşlarımızla buluşarak Resmi Bayramlarda geleneksel hale getirdiğimiz Fener Alayı eşliğinde Atatürk Stadyumuna  yürüyecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, ünlü sanatçı Cem Belevi’nin muhteşem konser ile devam edecek. Vatandaşlarımız, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu, Cem Belevi’nin seslendireceği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde kutlayacak.

Tüm Halkımız 29 Ekim Salı saat 19:00 da Fener Alayı ve ardından saat 20:00 de düzenlenecek Cem Belevi Cumhuriyet Konserine davetlidir.