Aşure'nin Bereketini Vatandaşlarımızla Paylaştık.

Belediyemiz tarafından Muharrem ayı dolayısı ile her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımıza aşure ikramı yapıldı. Belediye binası önündeki aşure ikramını Belediye Başkan yardımcımız Ufuk Gençtürk gerçekleştirdi.

Muharrem ayının birlik ve beraberliğimizin daha çok pekişeceği bir ay olması temennisinde bulunan Belediye Başkan yardımcımız Ufuk Gençtürk   Muratlı Belediyesi olarak Muharrem ayı dolayısı ile her yıl yaptığımız gibi bu yıl da aşure dağıtımını gerçekleştirdik dedi.

“Allah bütün milletimize birlik beraberlik nasip etsin. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Belediye olarak milli günlerde olduğu gibi, dini günleri de vatandaşlarımızla birlikte yaşamaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.