Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

Muratlı Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanımız Nebi TEPE Başkanlığında gerçekleştirildi.Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından meclis gündemindeki maddelerin görüşülmesine geçildi.

İlk gündem maddesi olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin 11 ilçeye 11 yurt ve kreş projesi kapsamında uygun görülen yerin bedelsiz devri hakkında Belediyemize gönderdiği yazıda ihtiyaç önceliğine göre Yurt'mu yoksa Kreş'mi yapılması hakkındaki görüşü oylanarak oy çokluğu ile Yurt yapılması şeklinde kabul edildi.

Bir önceki mecliste  görüşülüp kabul edilen Yurt yeri Büyükşehir Belediyesi tarafından küçük görüldüğünden dolayı daha büyük olan Kurtpınar mahallesi 127 ada 3 parselde bulunan taşınmaz ile değiştirilmesi ve bu taşınmazın Büyükşehir Belediyesine bedelsiz devri oy çokluğu ile kabul edildi.

İkinci gündem maddesi olarak 4109 sayılı Asker Ailelerinden Muhtaç olanlara yardım hakkında kanun uygulama yönergesinin güncellenmesi maddesi görüşülüp iç işleri komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Son gündem maddesi olarak komisyona havale edilen maddelerin Cuma günü görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

İkinci oturumun Cuma günü saat 11:00 de toplanmasına karar verildi.