Başkanımız Nebi TEPE Mazbatasını Aldı.

31 Mart tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde 5.kez üst üste Muratlı Belediye Başkanı seçilen Başkanımız Nebi TEPE Mazbatasını aldı.

Gerçekleştirilen seçimlerde oyların çoğunluğunu alarak 5.kez Muratlı Belediye Başkanı seçilen Nebi TEPE Muratlı Hükümet Konağında yapılan törenle mazbatasını teslim aldı.

Başkanımız Nebi TEPE Mazbata törenini ardından 4 Dönemdir Muratlılı hemşerilerimin iradesiyle büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm bu kutsal göreve bir dönem daha seçilmiş olmanın mutluluğu ve heyacanı içindeyim.Seçim sürecinde şahsıma ve ekibime vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ediyorum.

Bugünden itibaren geçmişte olduğu gibi kimseyi ayrıştırmadan tüm Muratlılı hemşerilerimin Belediye Başkanı olarak Muratlımıza hizmet etmek için tüm ekibimle birlikte ve sizlerin desteği ile var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.Açıklamalarında bulundu.

BİRLİKTE BAŞARDIK ,BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ.