"Kocamın Nişanlısı İlgi İle İzlendi"

Daha önceki gösterimde yoğunluk nedeniyle bilet bulamayan vatandaşlarımız için Belediyemiz Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü tarafından 2. kez organize edilen "Kocamın Nişanlısı" adlı tiyatro oyunu Muratlı Kültür Merkezi tiyatro salonunda vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile izlendi.

Oyunun sonunda tekrardan burada olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren oyuncu Mehmet Çepiç Belediye Başkanımız Nebi Tepe'ye böyle bir fırsat yarattığı için teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Nebi Tepe ise ilk gösterimde yaşanan yoğunluk nedeniyle bir çok vatandaşımız bu oyunu izleyememişti, o zaman söz vermiştik, bu ekibi aynı oyunla tekrar getireceğiz diye şimdi verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz dedi.Oyuncu kadrosuna tek tek teşekkür eden başkanımız bu tür kültürel faaliyetlerin hız kesmeden devam edeceğinide ifade ederek oyunculara çiçek ve Atatürk tablosu hediye etti.