Şubat Ayı Meclis Toplantısı

Muratlı Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı Belediye başkanımız Nebi TEPE Başkanlığında gerçekleştirildi.Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Toplantıya katılamayan Meclis üyesi Varol Türel'in mazeret dilekçesi okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Ek gündem maddesi olarak verilen dilekçelerin meclis gündemine alınması oy birliği ile kabul edildi.

Murat Girgin'in dilekçesinin İmar ve plan bütçe komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Tolga Kaya'nın dilekçesinin İmar ve plan bütçe komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Ali Kukirikoğlu'nun dilekçesinin  İmar ve plan bütçe komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Gayrimenkul satış komisyon üyelerinin belirlenmesi hakkındaki madde görüşülmesinde Remzi Subaşı (asil)   Bekir Altuntaş  (yedek) üye olarak oy çokluğu ile belirlendi.

Muratlı halk eğitim spor kulübünün maddi yardım talebi , Plan bütçe komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Muratlı 1935 spor kulübünün maddi yardım talebi , Plan bütçe komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Muratlı engelliler derneğinin bilgisayar ve yazıcı alınması talebi , Plan bütçe komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Mithatpaşa orta okulunun bilgisayar ve projeksiyon alınması talebi , Plan bütçe komisyonuna sevki oy birliği ile kabul edildi.

Ballıhoca Mahallesi muhtarlığının doğalgaz bağlanması talebi ; doğalgazı olmayan 16 mahallemiz içinde çalışma yapılması için gerekli girişimlerin başlaması oy birliği ile kabul edildi.

Ek gündem maddesi olarak kabul edilen Muratlı Belediyespor halk oyunları ekibinin yarışmalara katılmasından dolayı maddi yardım talebi Plan bütçe komisyonuna , Teski genel müdürlüğünün taşınmaz devri dilekçesi İmar ve plan bütçe komisyonuna , Muratlı Cemevi'nin önündeki parkın isminin Uğur Mumcu Parkı olması isteği İçişleri komisyonuna sevkleri oy birliği ile kabul edildi.

Komisyon raporlarının görüşülmesi için 2. oturumun 8 şubat cuma saat 16:00 da toplanması oy birliği ile kabul edildi.