"Bir Kümes Müzikali" Öğrenciler İçin Sahnelendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı ilk döneminin tamamlanmasyla birlikte Öğrencilerimize karne hediyesi olarak düzenlediğimiz "Bir Kümes Müzikali" isimli tiyatro oyunu, Muratlılı Öğrencilerimiz için sahnelendi.

Muratlı Kültür Merkezinde 3 seans olarak sahnelenen ve yüzlerce öğrenci ve velinin izlediği çocuk tiyatrosunu Belediye Başkanmız Nebi TEPE 'de katılım göstererek oyunu minik öğrencilerle birlikte izledi.,

Başkanımız Nebi TEPE ilk dönemini geride bıraktıkları eğitim öğretim yılının ardından çocuklarımız için bu güzel oyunu ilçemize getirilmesinde rol oynayan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK'a,Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanına ,Belediyemiz Kültür Müdürüne ,oyunun sahnelendiği Kültür Merkezi Müdürüne ve salonu dolduran yüzlerce öğrenci ve velilere teşekkür etti.Öğrencilerimize ikinci dönem içinde başarılar dileyen Başkanımız bu tip etkinliklerin hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.