Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Muratlı Belediye Meclisi Ocak Ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanımız Nebi TEPE Başkanlığında gerçekleştirildi.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Ek gündem maddesi olarak verilen dilekçeler oy birliği ile gündeme alındı.

5393 sayılı Belediye kanununun 25.maddesi gereği Denetim Komisyonu oluşturulması içim oylama yapıldı oylama sonucu denetim komisyonuna  Varol Türel 16 oy ,Semih Keskin 16 oy, Güler Aktaş 16 oy ,Yasemin Büyükişcan 13 oy, Beytullah Ongun 13 oy alarak seçildi.

Gündem maddelerinden 5393 sayılı Belediye Kanununun 32.maddesi gereği Meclis başkan ve üyelerine katıldıkları her gün için huzur hakkı ,

Yoksullara verilecek aylık nakdi yardımın tespit edilmesi,

2019 yılında zabıta personeline verilecek fazla çalışma ücretleri,

Belediye Başkan yardımcısının ödeneğinin tespiti,

Sözleşmeli personellerin ücretlerinin tespiti,

Muratlı Belediyespor kulübünün dilekçesi Plan Bütçe Komisyonuna havale edİlmesi oy birliği ile kabul edildi.

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20.maddesi gereği Belediye Meclisinin 1 aylık tatil ayı Ağustos ayı olarak oy birliği ile kabul edildi.

Ek gündem maddesi olarak sunulan Nesrin Özbilen'in dilekçesi İmar Komisyonuna Havalesi Oy birliği ile kabul edildi.

Ek gündem maddesi olarak sunulan Aşağı sevindiklspor'un dilekçesi ,Anadolu Lisesi'nin talebi ve Asansör tescil belgesi dilekçeleri Plan Bütçe komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

2.Oturumun Komisyon raporlarının görüşülmesi için 7 Ocak Pazartesi saat 16:00 da toplanması oy birliği ile kabul edildi.