Kasım Ayı Meclis Toplantısı

Muratlı Belediye Meclisi Kasım Ayı olağan Meclis toplantısı Belediye Başkanımız Nebi TEPE Başkanlığında gerçekleştirildi.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Pazar Yeri Tespit Komisyonu çalışmalarının bir sonraki döneme sarkacağından Pazar yerinin aynı şekilde kalması ve komisyonun kaldırılmasına oy birliği ile  karar verildi.

Metin Akgün’ün dilekçesi okundu. İmar Komisyonu’na havale edildi.

Hüseyin Kelle’nin dilekçesi okundu. Plan ve Bütçe ile İmar Komisyonu’na sevk edildi.
       Şerafettin Kalkanlı’nın dilekçesi okundu. İmar ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

İsmail Kelle’nin dilekçesi okundu. Plan ve Bütçe ile İmar Komisyonu’na sevk edildi.
       Murat Girgin’in dilekçesi okundu. Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.         Mehmet Rıza Koçman’ın dilekçesi okundu. İmar Komisyonu’na havale edildi.
       Muratlı Halk Eğitimspor Kulübü’nün nakdi ve malzeme yardım talep dilekçesi okundu. Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
       Aşağısevindiklispor’un yardım talebi hakkında Bütçe Komisyonu kararı açıklandı. 3 bin TL + KDV malzeme yardımı yapılmasına karar verildi.

Tolga Kaya'nın dilekçesi okunarak komisyon çalışmasının devamına oy birliği ile karar verildi.
      Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Otopark bedeli yazısı, Otopark bedeli ve yerin tespiti konusu İmar Komisyonu’na havale edildi.

İkinci el otomobil satıcısı galericiler için uygun görülen arazi için İl tarım müdürlüğü tarafından red yazısı gelmesi üzerine  komisyon çalışmasının iptaline oy birliği ile karar verildi.
       Ek gündem maddelerine geçildi. Hasan Orhan İlk/Ortaokulu’nun talep yazısı okundu. Okulun bahçe duvarının yükseltilmesi talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
       Muratlı 1935 Spor Kulübü’nün yardım talebi de Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edildi.
       Bir sonraki Meclisin, 4 Aralık 2018 Salı günü saat 14.30’da toplanmasına karar verildi.