TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI

Muratlı Belediye Meclisi Temmuz ayı meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanımız Nebi TEPE Başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından ilk oturuma katılamayan Meclis üyesi Semih Keskin'in mazeret dilekçesi okunarak kabul edildi ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Muhtaç Asker ailelerine yardım için oluşturulan komisyon üyelerinin güncellenmesi maddesi görüşülerek komisyona Aysel Altaç ve Varol Türel'in seçilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Turan Mahallesinde ki tapunun pafta 30L3A Ada 325 Parsel 8 sırasında kayıtlı bulunan taşınmaz ile tevhid edilmek üzere Muratlı Belediye Başkanlığı adına ihtasen tapulandırılan 121.92m2'lik Ada 325 Parsel 9'da ki taşınmazın satışı için plan ve bütçe komisyonu ile imar komisyonuna havalesine oy birliği ile kabul edildi.

Ağır tonajlı araçların çevre yoluna yönlendirilmesi için gerekli uyarıcı ve yönlendirici trafik levhalarının konulması talebinin kabulü ve gerekli çalışmanın yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Ek gündem maddesi olarak Fatih mahallesinde B5 nizamlı alanlar için cephe şartını sağlamayan parseller ile ilgili plan notunun hazırlanması için imar komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Komisyona havale edilen dosyaların görüşülmesi için Meclisin ikinci oturumunun 6 Temmuz Cuma günü saat 16 00 ya ertelenmesi oy birliği ile kabul edildi.