Kırcaali'de İftar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak Kırcaali'de düzenlenen iftar yemeğine katılan Başkanımız Nebi TEPE yaklaşık 5 bin Türk soydaşı bir araya geldi.

İftar programında, yaklaşık 5bin Türk kökenli vatandaş ve Tekirdağ'dan katılan davetliler bir arada iftar yapmanın sevincini yaşadı. İftar programı sonrasında bir konuşma yapan Kırcaali Belediye Başkanı Hasan AZİZ, kardeş belediyeler tarafından düzenlenen iftar yemeğinin birlik ve beraberliği pekiştirmesi açısından önemli olduğuna dikkat çekerek bu tür organizasyonların daha fazla yapılması gerektiğini ifade etti.

Tekirdağ Büyükşehir Başkan Vekili Nebi TEPE'de konuşmasında Bulgaristan'da birçok Türk vatandaşın yaşadığını belirterek, "Burada kendimizi hiçbirşekilde yabancı gibi hissetmedik. Trakya'nın genelinde çok sayıda göçmen vatandaşımız var. Bende göçmen bir ailenin çocuğuyum. Ailem zamanında Bulgaristandan Tekirdağa göç etmiş. Burada bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Kardeş belediyelerimiz tarafından düzenlenen bu iftar yemeğinde hepimizin oruçlarının kabul olmasını diliyorum. Kadir gecenizi ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyorum" dedi.

İftar programı sonrasında Kırcaali'de yaşayan Türk protokol üyelerine, Tekirdağ Belediye Başkanları tarafından plaket ve hediye takdim edildi.