Yüzme Havuzu Temeli Atıldı

İlçemiz Kazımdirik Mahallesinde yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temeli törenle atıldı.

Temel Atma törenine, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, daire başkanları, Tekirdağ eski Belediye Başkanı Adem Dalgıç, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tesisin toplam alanı 4417 metrekare ve inşaat alanı 1571 metrekaredir. Bodrum ve zemin kattan oluşacak tesisin 2018 yılı ağustos ayında hizmete açılması planlanıyor.