BAŞKAN TEPE MURATLI MESLEK YÜKSEKOKUL MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe Muratlı Meslek Yüksekokulu 2014-2015 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenine katıldı.

Kep atma törenine; NKÜ Rektör Yardımcısı Şefik Kurultay, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Nebi Tepe, Garnizon Komutanı Serdar Çidem, Emniyet Müdürü Ayhan Atabek, Belediye Başkan Yardımcısı Güler Aktaş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Varol Türel ve İsa Kunt ile okul yönetimi, daire amirleri, öğrenciler ve çok sayıda velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende konuşma yapan Başkan Nebi Tepe; “ Ben göreve geldiğimden beri Muratlı Belediyesi olarak Yüksekokulun hep yanında oldum. Okulun daha iyi gelişmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Son dönemde kurulan dernek sayesinde kaba inşaatını bitirdiğimiz yeni yüksekokul binası, sayın Temel Dubaz amcamızın hibe ettiği yerde inşallah 2015-2016 eğitim-öğretim yılında hazır hale gelecek. Öncelikle mezun olan öğrencilerin hepsini gönülden kutluyorum, umuyorum ki, ilerde hepsi bir dört yıllık okul bitirecek. Hayatta başarılar diliyorum” dedi.