BAŞKAN TEPE'DEN TAŞ OCAĞI EYLEMİNE DESTEK

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Balabanlı Mahallesi’nde kurulması planlanan Taş Ocağı için mahalle sakinlerinin düzenlediği ''Taş ocağı istemiyoruz’ eylemine katıldı.
 Eylemde konuşma yapan Başkan Nebi Tepe; “Köye çok yakın bir alana kurulması planlanan ocağın mera alanlarını yok ederek, tarım arazilerine büyük zarar verecek. Yarın öbürgün çoluk çocuğumuzun hayatı tehlikeye girecek. Bu olayın karşısındayız. Bunu yargıya da taşıyacağız. Burası taş ocağı için uygun yer değil. Halkın onayı olmadan hiçbir şey olmaz. Geleceğimizi karartmayalım, vatandaşlarımızın yanındayız, vatandaşlarımızın haklı eyleminde sonuna kadar destekçileri olacağız” dedi.” şeklinde konuştu.
 Eyleme; CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Belediye Başkan Yardımcısı Güler Aktaş, CHP’li Muratlı Belediye Meclis üyeleri, CHP Muratlı İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri, çevreciler ve vatandaşlar katıldı.