BAŞKAN TEPE ATATÜRK'ÜN 3 HAZİRAN 1936' DA MURATLI'YI ZİYARET ETMESİ ANISINA DÜZENLENEN ETKİNLİĞE KATILDI

Belediye Başkanımız Nebi Tepe, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 3 Haziran 1936 da Muratlı'mızı ziyaret ederek onurlandırması anısına düzenlenen etkinliğe katıdı.
 Program Hürriyet Meydanı'na çelen sunulması ve Saygı duruşu İstiklal Marşı okunması ile başladı. Çorlu 5. Kolordu Bölge Bando Komutanlığı Orkestrası Atatürk'ün sevdiği şarkılardan ve birbirinden güzel eserlerden oluşan repartuarı ile bir konser verdi. Öğrencilerin Atatürk'ün ilçemize gelişinin canlandırılmasının ardından Protokol Atatürk'ün kaldığı tarihi Eve geçerek orada Atatürk'ü görme şansı yaşayan Hasan Özyürt, İbrahim Oflaz, Bilal İşler ve Muazzez Arda isimli yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret ederek, kendileriyle sohbet ettiler.