HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Muratlı Belediye Meclisi 1 Haziran Salı günü saat 14.30'da Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısının gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye binasındaki Meclis Toplantı Salonunda Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe  Başkanlığında toplandı.
 Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısına;Tüm Meclis üyelerinin katılımıyla, Belediye Başkanı Nebi Tepe'nin açılış konuşması, yoklama, saygı duruşu ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başlandı.

Gündemin 1. Maddesinde; Muratlı Organize Sanayi Bölgesi dışında kalan 5 tesisin, hem uzak hem de yasa gereği yakınındaki Büyükkarıştıran Organize Sanayi Bölgesi’ne bağlanması konusu görüşüldü. İmar Komisyonu’nca görüşülen konu, oybirliği ile büyükşehir meclisine gönderildi.

Gündemin 2. Maddesinde; Muratlı Belediyesi Eğitim ve Kültür Komisyonu’na üye seçimi yapıldı. Mevcut üyelerle devam kararı alınırken, ek olarak AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ahmet Bilir katıldı.

Gündemin 3. Maddesinde; Belediye hizmet binasının yakın zamanda boşaltılacak olan yüksekokul binasına taşınması konusu görüşüldü. Oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 4. Maddesinde;Fatih Mahallesi Çeşme mevkiinde bulunan mesire alanına sondaj kuyusu yapımı için TESKİ’den gelen talep dilekçesi okundu. İlçenin su ihtiyacının karşılanması için açılacak olan kuyunun tahsisinin yapılması oybirliği ile kabul edildi.

Meclis toplantısı 2 Temmuz 2015 günü saat 14.30'da toplanmak üzere kapatıldı.