BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASFALT SEZONUNU YEŞİLSIRT MAHALLESİNDEN AÇTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni asfalt sezonunu, Yeşilsırt Mahallesi’nde düzenlediği törenle açtı. Açılış töreninde kürsüye ilk olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan geldi.
  Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Nebi Tepe; ''Özellikle seçim çalışmalarına ilk başladığımız ve devamlı geçerken Kadir abimizin uğradığı köyümüz, şimdi mahallemiz olan Yeşilsırt bende çakma bir Sırtköylü olarak, Verilen sözler vardı. Şimdi diyoruz ki; işte o gün bugün, o sene de bu sene. Ben sizler adına, Muratlımız adına kendisine çok teşekkürler ediyorum. Kazasız belasız bir sezon geçirmemizi diliyorum. Saygılar sunuyorum''dedi.

Konuşmaların ardından kurban kesilerek dua edildi ve kurdela kesimi ile birlikte Yeni asfalt sezonunun açılışı gerçekleştirildi.  Ardından Yeşilsırt Mahallesi’ne sezonun ilk asfaltı döküldü.
 Yeni asfalt sezonu açılış törenine; Tekirdağ Büyükşehir Fen İşleri Başkanı Oktay Çolpan, Belediye Meclis Üyeleri Varol Türel ve İsa Kunt, Remzi Subaşı, Ali İhsan Onur, Hakan Öztürk ve Ali Rıza Kuş, CHP Muratlı İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk ve Başkan V. Sedat Gürler, Muratlı Müftüsü Ruşen Özkan, Yeşilsırt Mahallesi Muhtarı Hürriyet Borucu, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Muratlı Şubesi Başkanı Bekir Aktaş ve çok sayıda daire amiri ile vatandaşlar katıldı.