ÇANAKKALE ZAFERİNİN 100.YILINDA ŞEHİTLERİMİZİ TÖRENLERLE ANDIK

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü ve kahraman şehitlerimizi andık.
 İlk tören Hürriyet Meydanın da gerçekleştirildi. Muratlı Kaymakamı Mahmut Hesanlıoğlu, Garnizon Komutanı Serdar Çiğdem ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe tarafından Atatürk Heykeline çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
 İkinci tören Hacı Rafet Gümüş Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı ve Şehitleri Anma Programı çerçevesinde ‘Çanakkale Zaferi’ paneli düzenlendi.Düzenlenen panelin Oturum Başkanı Av. Özcan Pehlivanoğlu iken; konuşmacılar Prof. Dr. İbrahim Öztek ve Prof. Dr. Süheyl Çobanoğlu oldu.