MURATLI KAYMAKAMI HERSANLIOĞLU BAŞKAN TEPE'Yİ ZİYARET ETTİ

Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti ziyaretleri kapsamın da,  Belediye Başkanı Nebi Tepe'yi makamın da ziyaret etti. Tüm Meclis üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen toplandı da Belediye Başkanı Nebi Tepe Belediyenin çalışmalarıyla ilgili Kaymakam Hersanlıoğlu'na bilgiler verdi. Ayrıca Başkan Tepe Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında yapılacak olan okulun protokolünün, 24.12.2014 tarihin de Tekirdağ Valiliği ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında imzalandığını, İmzalanan protokolde yer alan 272 ada ve 86 parsel numaralı taşınmazın ruhsat ve ihale işlemlerinin yürütülebilmesi için resmi imar durumunun hazırlanarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne gönderilmesini istediklerinin müjdesini verdi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Tepe, Kaymakam Hersanlıoğluna teşekkür etti.