BAŞKAN TEPE ATATÜRK İLK ORTA OKULU OKUL KÜTÜPHANESİ AÇILIŞINA KATILDI

Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Başkan Yardımcısı Güler Aktaş ile birlikte, ilçemiz istiklal mahallesinde bulunan Atatürk İlk Orta Okulu Okul Kütüphanesi açılışına katıldı. Törende konuşma yapan Başkan Tepe; ''Atatürk İlk Orta Okulumuz gerçekten gururla ve çok övünebileceğimiz bir okulumuz, ayrıca çok şanslı da İstiklal mahallesin den velilerin sahip çıktğı, yalnız bırakmadığı ve devamlı ilgilendiği Muratlı'mızın sayılı önde gelen okullarından biri. Örnek bir çalışma başlattılar ben Okul Aile birliğini de kutluyorum çalışmalarının devamını diliyorum hayırlı olsun dileyerek herkeze çok teşekkür ediyorum'' dedi. Ardından Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu'nun konuşmasından sonra kurdela kesimi yapılarak ikram verildi ve tören sona erdi.