BAŞKAN TEPE TEMİZ OKUL TEMİZ ÇEVRE, TERTEMİZ MURATLI YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Muratlı Kaymakamlığı, Muratlı Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen, ''Temiz Okul Temiz Çevre, Tertemiz Muratlı'' yürüyüşüne katıldı.

Yürüyüşe; Belediye Başkanı Nebi Tepe, Başkan Yardımcısı Güler Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kurban, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Hüseyin Elverişli, İlçe Sağlık Müdürü, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Başkanları, Belediye Personeli, Öğrenciler ve çok sayıda Muratlı'lı vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinliğin sonunda söz alan Başkan Nebi Tepe; '' Saygı değer protokol, değerli öğretmenler, sevgli öğrenciler, değerli Muratlı halkı güzel bir etkinlikle burada beraber olduk özellikle çocuklarımız çevreye ve doğaya, saygısı ve koruması açısından bir baktık ki bizden daha önemli daha güzel şeyle öğrettiler bize, biz yürüyüş yolumuzu geçtik den sonra  dedik ki acaba tekrar biz bu  yolu nasıl görürüz geldiğimizde yine baktık tertemiz gördük ve şapkalarınızda çok güzel bir söz yazıyor Temiz Okul Temiz Çevre, Tertemiz  Muratlı ama önce neresi, önce evimiz, bahçemiz önce okulumuz ondan sonrada Muratlı'mız zaten biz bunu evimizde, bahçemiz de, okulumuzda yaparsak inanın ki Muratlı'mız Tertemiz olacak. Ben bu katılımınız için güçlü sılagonlarla çevreye sahip çıktığınız için, herkese teşekkür ediyorum  öğrencilere derslerinde başarılar diliyorum'' dedi.