BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MURATLI HİZMET BİNASI AÇILIŞI YAPILDI

Tekirdağ Büyükşehir Muratlı Hizmet Binası gerçekleştirilen törenle açılışı yapıldı. Hizmet binasının açılış törenine; Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Belediye Başkanımız Nebi Tepe, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Recep Palabıyık, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Yazan, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, Teftiş Kurulu Başkanı Şahabettin Küçükyazıcı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, Belediye Başkan Yardımcımız Güler Aktaş, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticileri, Muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz anısına yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ve okunan İstaklal Marşı'nın ardından  TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta açılış konuşması yaptı.

Prof. Dr. Halim Orta'nın ardından konuşma yapan Belediye Başkanımız Nebi Tepe;  ‘’Öncelikle bu açılışta bizlerle birlikte burada olan herkese bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum, hizmet binamız inşallah Muratlı'mıza hayırlı olmasını diliyorum Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kadir Albayrak biz ona kendi aramızda Kadir abimiz diyoruz, Kadir abimiz verdiği sözleri tutan bir insan  bize her zaman söylediği bir şey vardı bir gün kalkacaksınız ve Büyükşehir in her şeyi yaptığını göreceksiniz,  gerçekten de büyükşehir hizmet binasını çok kısa zamanda hizmete getirdi inşallah yılbaşından sonra da her şey tıkır tıkır işlediğini göreceğimiz günler önümüzde, Bu duygu ve düşüncelerimle hizmet binasının Muratlı’mıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve Belediye Başkanımız Nebi Tepe kurdele kesimini yaparak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Muratlı Hizmet Binasının açılışını gerçekleştirdiler.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanımız Nebi Tepe, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, Genel Sekreter Murat Yazan ve törene katılan diğer katılımcılar binayı gezip incelemelerde bulundular.