3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Atatürk Anıtına Çelenk sunularak kutlandı. Törene Belediye Başkanımız Nebi Tepe, Başkan Yardımcısı Güler Aktaş, Belediye Meclis Üyeleri, Engelli vatandaşlarımız ve Muratlı halkı katılımıyla gerçekleşti. Tören de söz alan Başkan Tepe; '' Dernek kurulmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, bundan sonraki çalışmalarda daha güzelini daha iyisini yapmak için hep beraber el ele hareket etmeliyiz, ben bu konuda en büyük görevin dernek başkanı na düştüğünü belirterek kendilerine bu adımı atmaktan dolayı başarılarınızın devamını diliyorum.'' dedi. Ardından Atatürk Anıtına çelenk sunularak saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Daha sonra Belediyeye geçilerek burada engelli vatandaşlarımıza ikram yapıldı.