BAŞKAN TEPE, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENİNE KATILDI

24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Garnizon Komutanı Serdar Çiğdem, Belediye Başkanımız Nebi Tepe ile Öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. İlk olarak Atatürk Anıtı önüne çelenk konmasıyla başlayan program, Hacı Rafet Gümüş Anadolu İmam Hatip Lisesinin hazırladığı kutlama programıyla devam etti.
 İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kurban açılış konuşmasını yaptı. Emekli öğretmen İbrahim Örnek ve en genç öğretmen Elifnur Moral'ın konuşmalarının ardından 24 Kasım orotoryosu ve Hababam sınıfı canlandırılması öğrenciler tarafından yapıldı.
 Ardından Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol  üyeleri tarafından hediyeleri verildi.Törende yeni öğretmenler yemin ederek mesleklerine ilk adımı attılar.
 Halk müziği dinletisinin ardından ikram verildi ve program sona erdi.