KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Muratlı Belediye Meclisi 6 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 14.30'da Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısının gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye binasındaki Meclis Toplantı Salonunda Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe  Başkanlığında toplandı.

Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısına;Tüm Meclis üyelerinin katılımıyla, Belediye Başkanı Nebi Tepe'nin açılış konuşması, yoklama, saygı duruşu ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başlandı.

Gündemin 1. maddesinde yer alan İsa Gök'ün İstiklal mahhallesi 40.Sokak isminin değiştirilmesi hakkında verilen dilekçesi görüşülerek Kültür ve Eğitim komisyonunda değerlendirilmesine oy birliğiyle karar verildi.

Gündemin 2. maddesinde yer alan ada: 567 ve parsel: 1 de buluna taşınmaza Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kapalı Yüzme Havuzu yapılması istemi hakkında görüşülerek tahsisinin yapılması oy  birliği ile kabul edildi.

Ek Gündem 1. maddesinde Namık Kemel Üniversitesi Muratlı Meslek Yüksek Okulu binası inşaatına Belediye Başakanlığı tarafından malzeme yardımı hakkındaki dilekçesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Ek Gündem 2. maddesinde Muratlılı  Engelli vatandaşların yer tahsisi isteme dilekçesi görüşülerek. Dernek kurulduktan sonra tekrar gündeme getirilerek konunun değerlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Meclis toplantısı 4 Aralık 2014  Perşembe günü saat 14.30'da toplanmak üzere kapatıldı.