CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA VE AİLELERİNE KAHVALTI VERİLDİ

Belediye Başkanlığımız tarafından Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine Muratlı Park’ta kahvaltı organizasyonu yapıldı.

Kahvaltıya Belediye Başkanımız Nebi Tepe, Başkan Yardımcımız Güler Aktaş ve Belediye Kültür Komisyonu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kahvaltıda söz alan Başkan Tepe ‘’ Öncelikle bu organizasyonda emeği geçen Kültür Komisyonundaki Arkadaşlarıma Teşekkür ederim. Biliyoruz ki hepimiz yaşamımızda birer engele sahip olma şansımız var, bunun için hepimiz birbirimize yardımcı ve destek olmalıyız. Muratlı Belediyesi olarak da bundan sonraki çalışmalarımız a sizlerle birlikte daha nice etkinlikleri yapacağımıza inanıyorum, herkese  afiyet olsun’’ dedi.