BAŞKAN NEBİ TEPE MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU ATATÜRK BÜSTÜ AÇILIŞINA KATILDI

Tören Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanımız Nebi Tepe ve çok sayıda davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
 Törende söz alan Belediye Başkanımız  Nebi Tepe, okulun daha önce de kamera sistemi ve basket sahası zemininin eksiklerini giderdiklerini söyledi. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun yurtdışında da başarılı olduğunu dile getiren Başkan Tepe, ‘’yine okulumuzun bahçe düzenlemesini yapmak için söz verdik. İnşallah bu yaza kadar da bahçe düzenlemesini belediye olarak yerine getireceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Atamızın ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım’da da yurt dışında kardeş belediyemiz olan Makedonya’nın Jupa Kentinde Ulu Önder Atatürk’ümüzün Büstünü açacağımızı söyleyerek konuşmasına son verdi.
 Bunun ardından Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve Belediye Başkanımız Nebi Tepe büstü birlikte açtı. Yapılan ikramların ardından tören sona erdi.