29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, 28 Ekim 2014 Salı günü saat 12.30'da Vergi Dairesi Önünden başlayan Cumhuriyet yürüyüşü sonunda Atatürk Heykeli önünde Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen törene; Muratlı İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Belediye Başkan Yardımcısı Güler  Aktaş, Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Dernek Başkanları, Gaziler, Basın Mensupları, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Heykeli önüne çelenklerin sunulması, Atatürk ve tüm aziz şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören son buldu.